Φωτιά σε κάδο συλλογής απορριμάτων στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.


Την άμεση κινητοποίηση πυροσβεστικού οχήματος από τον τοπικό Πυροσβεστικό Σταθμό, προκάλεσε μικρή εστία φωτιάς, που προήλθε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο πριν τις 23:00 μ.μ σε κάδο συλλογής απορριμάτων, που βρίσκεται στη γωνία του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας, ακριβώς στη συμβολή των οδών Αντωνίου Πελεκάνου και Αγίου Νεκταρίου, στην περιοχή της Μητροπόλεως.

Η εστία της φωτιάς ξεκίνησε από κάδο συλλογής απορριμάτων και οι άνδρες της πυροσβεστικής έδρασαν αστραπιαία, καθώς η φωτιά έδειξε ότι μπορούσε να πάρει γρήγορα διαστάσεις. Δεν είναι γνωστό ούτε το περιεχόμενο του κάδου, ούτε και το τι προκάλεσε τη φωτιά, όμως το γεγονός ότι οι άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού έπρεπε να επιχειρήσουν σε μία "κλειστή" περιοχή, με πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα και συχνή ροή τροχοφόρων, δείχνει από μόνο του το μέγεθος του προβλήματος που θα μπορούσε να προκύψει.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, οι φλόγες "έγλειψαν" τους τοίχους του Δημοτικού Θεάτρου απειλώντας το ξύλινο παράθυρο. Λίγα μέτρα από το σημείο υπήρχε σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο και ένα τρίκυκλο όχημα. Επί τόπου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή και άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png