Μέχρι το βράδυ της Κυριακής το διήμερο παζάρι από τον σύλλογο Αίγινα Εθελοντής.


Ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής το διήμερο πασχαλινό παζάρι από το Σύλλογο Αίγινα Εθελοντής. Μάλιστα πρόκειται για το τελευταίο παζάρι που διοργανώνει ο σύλλογος από αυτόν το χώρο, καθώς σύντομα θα μεταφερθεί σε έναν καινούργιο που βρίσκεται στην περιοχή Λειβάδι.

Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Αθηνά Πιρουνάκη μιλώντας στο Aegina Portal, κάλεσε τους κατοίκους και τους παραθεριστές της Αίγινας να επισκεφθούν το πασχαλινό παζάρι σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, προκειμένου να δουν από κοντά τα είδη που προσφέρονται και εάν επιθυμούν να αγοράσουν κάτι ώστε να ενισχύσουν τους σκοπούς του συλλόγου που στηρίζει σε μηνιαία βάση 160 οικογένειες. Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους βοήθησαν και προσέφεραν για την διανομή του Πάσχα, η οποία ολοκληρώθηκε και πήγε πολύ καλά.

Αναφορικά με τον καινούργιο χώρο στον οποίο θα στεγάζεται ο σύλλογος, είπε ότι αυτός βρίσκεται στο Λειβάδι και πιο συγκεκριμένα στο δρόμο που συνδέει τον βρεφονηπιακό σταθμό με τον παραλιακό. Ο σύλλογος θα καταβάλει ως ενοίκιο 300 ευρώ το μήνα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png