Με ενισχυμένους ανέμους και βροχοπτώσεις η επιστροφή των εκδρομέων από την Αίγινα. [upd]


Σημαντική ήταν η αλλαγή των καιρικών συνθηκών στην Αίγινα μετά τις τρεις το μεσημέρι, οπότε και έγινε εμφανής η ενίσχυση των βορειοδυτικών ανέμων. Στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας η αλλαγή του καιρού έφερε έντονο κυματισμό που έκανε απαγορευτική την παραμονή των επιβατών στην κεντρική προβλήτα. Την αλλαγή στο σκηνικό του καιρού συμπλήρωσε η βροχόπτωση η οποία ήταν έντονη κατά διαστήματα. Οι επιβάτες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αναζήτησαν καταφύγιο σε στεγασμένους χώρους στην περιοχή της παραλίας ή στα εκδοτήρια.

Πάντως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία του ρεπορτάζ τα δρομολόγια γίνονται κανονικά, αλλά ωστόσο οι επιβάτες θα πρέπει να επικοινωνούν με το λιμεναρχείο ή τους τοπικούς πράκτορες για περισσότερες πληροφορίες. Για την αλλαγή του καιρού σήμερα Δευτέρα του Πάσχα είχε προειδοποιήσει με Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, σήμερα είχε προγραμματίσει την επιστροφή του το μεγαλύτερο μέρος των εκδρομέων του Πάσχα, επιστροφή που αναμένεται να συνεχιστεί με αύριο Τρίτη, αλλά και σταδιακά καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

[upd] σε ύφεση


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png