Μέχρι τις 10 Ιουνίου θα διακοπεί η κυκλοφορία στον παραλιακό δρόμο Αίγινα - Πέρδικα. Η κυκλοφορία θα γίνεται δια μέσου της Καποδιστρίου.


Σχεδόν για δύο μήνες θα διαρκέσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παραλιακό δρόμο Αίγινα - Πέρδικα, καθώς από την Παρασκευή 28 Απριλίου θα ξεκινήσει το τεχνικό έργο για την διεύρυνση της γέφυρας στο ρέμα της Σκοτεινής, κοντά στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ξεκινήσει στις 28 Απριλίου και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία θα γίνεται δια μέσου της οδού Καποδιστρίου, του εσωτερικού δρόμου δηλαδή που συνδέσει την Αίγινα με την Πέρδικα.

Σήμερα το πρωί συνεργείο τοποθέτησε απαγορευτική πινακίδα στο ύψος της παιδικής χαράς στην περιοχή Ακρογιάλι. Αυτό σημαίνει ότι οι οδηγοί θα πρέπει να στρίβουν αριστερά και δια μέσου της Γυμναστηρίου να βγαίνουν στην Καποδιστρίου με κατεύθυνση προς την Πέρδικα. Αντίστοιχες πινακίδες έχουν τοποθετηθεί και στο ύψος της διασταύρωσης που βρίσκεται μερικά μέτρα πριν από το εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου. Η κυκλοφορία όσων κινούνται από την Πέρδικα προς την Αίγινα θα πρέπει να γίνεται δια μέσου της Καποδιστρίου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι κάτοικοι των περιοχών που βρίσκονται κοντά στο έργο θα μπορούν να μετακινούνται κανονικά, ωστόσο δεν θα είναι δυνατή η μετακίνηση τους πέρα του σημείου που θα γίνονται τα έργα και από τις δύο κατευθύνσεις.

Το έργο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή αφορά στην αντικατάσταση του οχετού της διεύλευσης του ρέματος της Σκοτεινής, με έναν νέο μεγαλύτερο και όλες τις αναγκαίες τεχνικές εργασίες. Είναι γνωστά τα προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή, επί σειρά ετών, όταν παρατηρούνται μεγάλες βροχοπτώσεις.

Το έργο εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png