Παιδικοί σταθμοί. Ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Τον Μάιο ξεκινά η διαδικασία.


Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) με ανακοίνωσή της απευθύνεται στους γονείς και εξηγεί τη διαδικασία για τις εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς, καθώς η όλη διαδικασία φέτος θα ξεκινήσει νωρίτερα από πέρυσι και μάλιστα μέσα στον Μάιο. Στόχος είναι να ολοκληρωθεί η έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια του Ιουνίου.


Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. αναφέρει: "Φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" για το έτος 2017-2018 αρχίζει νωρίς το Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν.
Ενόψει λοιπόν της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εντός του Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν "Αξία Τοποθέτησης" (voucher) θα πρέπει:

Να έχουν υποβάλει την φορολογική  δήλωση του έτους 2016, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2016 (από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.

Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση θα περιγράφονται αναλυτικά στην πρόσκληση.

Δείτε το σχετικό έγγραφο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png