Σε εξέλιξη η εκτέλεση του έργου αντιστήριξης στις Καμάρες, στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Σουβάλας.


Ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες η εκτέλεση του έργου: "Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στη θέση Καμάρες του Δήμου Αίγινας", στον παραλιακό δρόμο προς την Καβουρόπετρα. Το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς από τη μία είχε παρατηρηθεί επί σειρά ετών μεγάλη αργοπορία στη διαδικασία για τις αναγκαίες αδειοδοτήσεις, ενώ από την άλλη αυτό το τμήμα του δρόμου εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα και τους περαστικούς λόγω των υποσκαφών του οδοστρώματος. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στο Aegina Portal ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης είχε χαρακτηρίσει τις καθυστερήσεις στην επισκευή αυτού του τμήματος του δρόμου ως: "όνειδος για την τοπική αυτοδιοίκηση".

Η κατασκευή του τοίχου αντιστήριξης έχει συνολικό μήκος 35 μέτρα. Το έργο γίνεται με χρηματοδότηση από πιστώσεις ΣΑΤΑ με το ποσό των 47.700 ευρώ και ποσοστό έκπτωσης 12%, που δόθηκε στη δημοπράτηση του έργου στις αρχές Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους. Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κύριος Κώστας Γεννίτσαρης σε δηλώσεις του σήμερα στο Aegina Portal, εκτιμά ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί το επόμενο 20ήμερο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png