Με το βλέμμα στραμμένο στην Αίγινα.


Με τους περισσότερους παραδοσιακούς προορισμούς του Πάσχα να νοιώθουν αισθητά την πίεση από την οικονομική κρίση, έχοντας απολέσει κρατήσεις σε ποσοστό 15-20%, η Αίγινα μοιάζει να αποτελεί έναν ιδανικό Πασχαλινό προορισμό για τους περισσότερους κατοίκους της Αθήνας και του Πειραιά. Οι λόγοι για μία ακόμη φορά σχετίζονται με την κοντινή απόσταση και πλέον το χαμηλό, συγκριτικά, κόστος μετακίνησης και όλα όσα πραγματικά θα πρέπει να συνυπολογιστούν σε αυτό.

Άλλωστε, η Αίγινα είχε πάντα μία προτεραιότητα αυτή την περίοδο στις προτιμήσεις των εκδρομέων του Πάσχα καθώς η φυσιογνωμία της ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες των ημερών. Εδώ και λίγες ημέρες τα περισσότερα από τα αγαπημένα στέκια των επισκεπτών του νησιού έχουν ξεκινήσει να λειτουργούν και όλα είναι έτοιμα ώστε όσοι βρεθούν στην Αίγινα την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα να περάσουν μερικές μέρες χαλάρωσης μακριά από τα συνηθισμένα της καθημερινότητας.

Η φιλοσοφία που αφορά αυτή την περίοδο στις εκδρομικές αποδράσεις: "όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά" δεν σχετίζεται μόνο με το οικονομικό ζήτημα, αλλά και με προτάσεις δοκιμασμένες στο χρόνο και το Πάσχα στην Αίγινα είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις καλύτερες. Πολλοί από εκείνους που θα περάσουν τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα, ξεκίνησαν ήδη να έρχονται από την περασμένη Παρασκευή, οπότε και στο λιμάνι δημιουργήθηκε η γνώριμη εικόνα με φίλους και γνωστούς που "επιτέλους" φτάνουν στο νησί για ξεκούραση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png