Εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις, για την ημέρα της Μητέρας στην Αγία Μαρίνα.


Με τη θερμοκρασία να έχει ανέβει αισθητά στην Αίγινα, η παραλία της Αγίας Μαρίνας ήταν η καλύτερη επιλογή για ένα δροσερό και διασκεδαστικό πρωινό. Με χορευτικά αλλά και πολλά παιχνίδια, δράσεις και έκθεση ανθοκομίας ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, οι διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας της Μητέρας. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας, Αλώνων, Μεσαγρού "Οινόη".

Στο video μπορείτε να δείτε το καλωσόρισμα από τα μέλη του συλλόγου με το οποίο άνοιξε το σημερινό πλούσιο πρόγραμμα, καθώς και τον χαιρετισμό από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριο Μανώλη Λεούση. Ακολουθεί το χορευτικό πρόγραμμα από κορίτσια του συλλόγου με την Μάρω Τζίτζη, που με τις όμορφες φορεσιές τους και τις γεμάτες ρυθμό χορογραφίες δημιούργησαν γρήγορα μία γιορτινή ατμόσφαιρα!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png