Στίβος μάχης "survivor" στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον Βασίλη Ζαμπέλη.


Τουλάχιστον 70 παιδιά συμμετείχαν σήμερα το πρωί στο "στίβο μάχης" που κατασκεύασε ο σύλλογος "Οινόη" στο πλαίσιο του προγράμματος για την γιορτή της Μητέρας στην Αγία Μαρίνα. Το "Survivor", με συντονιστή τον Βασίλη Ζαμπέλη, έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά που συμμετείχαν στο τερέν που είχε στηθεί στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας. Τόσο, που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν ο στίβος να παραμείνει ώστε τα παιδιά να παίζουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Έτσι μετά τη βόλτα στην ανθοκομική έκθεση, μετά το εργαστήρι με δημιουργικές κατασκευές από το "Magic Bus" της Θεοδώρας Σπυριδάκη, τις ζωγραφιές με την Μαρία Μπενετάτου και τις κατασκευές από πηλό με την κεραμίστρια Μαρία Κοττάκη, το παιχνίδι συνεχίστηκε δίπλα στη θάλασσα. Για αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί κυνήγι χαμένου θησαυρού, ενώ ο σύλλογος στηρίζει το 6ο Κύπελλο Αφαία 2017 και συμμετέχει στους μαθητικούς του αγώνες στον ναό της Αφαίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png