"Γύρω στις 20 Μαΐου" θα εκδοθεί η προκήρυξη της ΕΕΤΑΑ.


Σε ενημέρωση που έκανε στη δημόσια τηλεόραση ο κύριος Γιάννης Γούπιος, Διευθυντής Ανάπτυξης και Οικονομικών Τ.Α. της  Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, σχετικά με το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ: "Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής", είπε ανάμεσα σε άλλα ότι προκήρυξη θα βγει "γύρω στις 20 Μαΐου" και θα δοθεί προθεσμία 15 ημερών ώστε οι γονείς να καταθέσουν την αίτηση τους, αφού πρώτα συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal




Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Γούπιος είπε: "Η προκήρυξη θα βγει τέλος της άλλης εβδομάδας, αρχές της μεθεπόμενης, γύρω στις 20 του μηνός. Θα δοθεί μια προθεσμία τουλάχιστον 15 ημερών για τις μητέρες, άρα μέχρι αρχές Ιουνίου. Στη συνέχεια θα γίνει η επεξεργασία όλων των στοιχείων από την ΕΕΤΑΑ και τέλος Ιουνίου, εκτιμούμε, θα βγουν τα αποτελέσματα, ώστε οι μητέρες μέσα στον Ιούλιο να πάνε στις δομές για να εγγράψουν τα παιδιά τους με το voucher που θα πάρουν".

Τα στενά χρονικά πλαίσια που υπάρχουν φέτος, θα οδηγήσουν, αναγκαστικά, τους γονείς να υποβάλλουν τη φορολογικής τους δήλωση πριν τη λήξη της προθεσμίας που ορίζεται.

Οι γονείς για την υποβολή των αιτήσεων θα πρέπει να έχουν έχουν τα ακόλουθα στοιχεία και έγγραφα:
Αριθμούς ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΚΑ των ιδίων και των παιδιών τους (θα καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους).
Την πράξη προσδιορισμού φόρου, αφού θα έχει υποβληθεί η φορολογική δήλωση του 2016.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png