ΠΑΜΕ Αίγινας. Απεργιακή συγκέντρωση στην Παλαιά Προβλήτα.


Απεργιακή συγκέντρωση στην Παλαιά Προβλήτα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το ΠΑΜΕ Αίγινας, κατά των νέων μέτρων που ψηφίζει η κυβέρνηση. Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Γιώργος Κοττάκης και η Ευαγγελία Λυκούρη.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Αίγινας αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: "Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες, όλος ο εργαζόμενος λαός, διεκδικούμε την αναπλήρωση των απωλειών μας, τις σύγχρονες ανάγκες μας. Καταδικάζουμε την ενιαία γραμμή των κομμάτων που στήριξαν το τρίτο μνημόνιο, που στηρίζουν την πολιτική των μονοπωλίων και ευθύνονται για τη διαρκή εξαθλίωση της ζωής μας. Παίρνουμε την επιτυχία της απεργίας και της οργάνωσης της πάλης στα χέρια μας, προσπερνώντας τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, τις πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που αποτελούν τον πιο συνεπή σύμμαχο του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png