Με συχνότητα οι διακοπές της υδροδότησης στην περιοχή Λιβάδι λόγω βλαβών. Αιτία η παλαιότητα του δικτύου λέει ο κ. Αντώνης Μούρτζης.


Με συχνότητα εμφανίζονται οι διακοπές της υδροδότησης στην περιοχή Λιβάδι. Σύμφωνα με στοιχεία που απέστειλε στο Aegina Portal κάτοικος της περιοχής, το Λιβάδι έχει μείνει χωρίς νερό πέντε φορές τις τελευταίες σαράντα ημέρες, ενώ σήμερα είναι η δεύτερη σε διάρκεια τριών ημερών. Στην ίδια σύντομη επιστολή, διερωτάται αν πρέπει στην περιοχή να γίνει κάποιο ολοκληρωμένο έργο επισκευής ή να μειωθεί η πίεση καθώς τις ώρες που έχει νερό αυτή είναι πολύ υψηλή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Αντώνη Μούρτζη είπε ότι τόσο στο Λιβάδι, όσο και σε άλλες περιοχές της Αίγινας που παρατηρούνται συχνές βλάβες στο δίκτυο και διακοπές στην υδροδότηση, αιτία είναι η παλαιότητα του δικτύου. Σημειώνει ότι δυστυχώς δεν μπορεί να προβλεφθεί μία βλάβη και πως αυτό που μπορεί να κάνει και κάνει η Υπηρεσία Ύδρευσης είναι να επισκευάζει άμεσα τις βλάβες. 

Ο κύριος Μούρτζης συμπλήρωσε ότι η μοναδική περίπτωση που μία βλάβη δεν επιδιορθώνεται αμέσως είναι όταν αυτή διαπιστώνεται βραδυνές ώρες, οπότε η επισκευή της γίνεται το πρωί.