Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος. "95 χρόνια θύμισες", αφιέρωμα στις ελληνικές πατρίδες της Μικρασίας.


Με ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα από χορούς και τραγούδια, αλλά και αφηγηματικές προσεγγίσεις ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος "ταξίδεψε" το κοινό στο 1922, διοργανώνοντας ένα αφιέρωμα με αφορμή στη συμπλήρωση 95 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης. Τα χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος και του Μορφωτικού Συλλόγου Κυψέλης, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από την Προποντίδα, την Κωνσταντινούπολη και άλλες περιοχές. Την αφήγηση έκανε η κυρία Ελευθερία Τσούρη.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος, τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν μία ακόμη προσεγμένη εκδήλωση με τη συμμετοχή της χορωδίας του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης, της χορωδίας του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος και τους Μουσικούς: Αλέξανδρο Σπίτζινγκ, Ανδρέα Γιαννούλη, Γιάννη Ζωιτάκη και Χριστίνα Μέτσικα. Χοροδιδάσκαλος η κυρία Λαζάρου Αγγελική και Χοράρχης η κυρία Εριφύλλη Γρυπαίου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τα έξοδα της παράστασης και τη χορήγηση αναλώσιμου υλικού στο Δημοτικό σχολείο Βαθέος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png