Κατά κύματα καταφτάνουν οι εκδρομείς του Πάσχα στην Αίγινα.


"Κατά κύματα" καταφτάνουν οι εκδρομείς του Πάσχα στην Αίγινα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, σύμφωνα με δήλωση έμπειρου πράκτορα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Ζητώντας από τον ίδιο, να μας ενημερώσει για το εάν η φετινή κίνηση είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι, μας απάντησε ότι ασφαλή συμπεράσματα θα μπορούν να βγουν από την επιβατική κίνηση που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το εάν η φετινή κίνηση θα παρουσιάσει αύξηση στα ποσοστά της, κάτι που εύχονται όλοι, το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας παρουσίαζε σήμερα κινητικότητα τόσο από πλευράς επιβατών, όσο και από έντονη εμπορευματική κίνηση. Σύμμαχος των εκδρομέων του Πάσχα θα πρέπει να θεωρηθεί ο καιρός, που ευτυχώς από σήμερα δείχνει επιτέλους το ανοιξιάτικο του πρόσωπο. Ελπίδα όλων ότι ο καλός καιρός θα διατηρηθεί, ώστε κάτοικοι και επισκέπτες να μπορέσουν να απολαύσουν το Πάσχα στην Αίγινα που αυτή την περίοδο την υπέροχη!

Για τα εμπορικά καταστήματα η εβδομάδα ξεκίνησε μουδιασμένα, όμως εχθές και ειδικά σήμερα το τοπίο άλλαξε καθώς όλο και περισσότεροι βγαίνουν στην αγορά για να κάνουν τα ψώνια τους. Εμπορικοί κύκλοι του νησιού θεωρούν ότι η κίνηση θα κορυφωθεί αύριο Μεγάλη Παρασκευή και φυσικά το Μεγάλο Σάββατο. .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png