Ξεκίνησε το αντιπλημμυρικό έργο στη Βλυχάδα. Οι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν την παράκαμψη.


Ξεκίνησε το αντιπλημμυρικό έργο στη Βλυχάδα στον δρόμο Αγίας Μαρίνας - Πόρτες, όπου θα πραγματοποιηθεί αντικατάσταση του υφιστάμενου σωληνωτού οχετού διεύλευσης του ρέματος. Το έργο στη Βλυχάδα αποτελεί μέρος των εργασιών συντήρησης, επισκευής, αποκατάστασης ζημιών και ανακατασκευής τεχνικών έργων σε ρέματα που βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. Πρόκειται για σημεία που στο παρελθόν παρουσίασαν σημαντικά προβλήματα από υπερχειλίσεις λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Ένα παρόμοιο έργο είναι αυτό που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών στο ρέμα της Σκοτεινής με καθαρισμό και ενίσχυση θεμελιώσεων.

Μέρος των ίδιων εργασιών αποτελεί και η διάνοιξη του ρέματος της Σκοτεινής στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, που σταμάτησε καθώς δεν εγκρίθηκαν οι κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις και το θέμα βρίσκεται στην Κτηματική Υπηρεσία για την έγκριση των εργασιών της παράκαμψης, αναγκαία πια για την εκτέλεσή του.

Επιστρέφοντας στο έργο της Βλυχάδας, στο δρόμο προς της Πόρτες, ο συνεργάτης μηχανικός της εταιρίας που υλοποιεί το έργο κύριος Νίκος Γλάρος, ζήτησε από τους κατοίκους του νησιού που θα περάσουν με τα οχήματά τους από αυτό το σημείο, να ακολουθήσουν την παράκαμψη που έχει δημιουργηθεί. Το έργο εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png