Η κυρία Καίτη Σαλπέα πρόεδρος και η κυρία Μαίρη Κουκούλη αντιπρόεδρος, της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.


Σύμφωνα με την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης για το ζήτημα της Οργανωτικής Επιτροπής της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας. Στη φετινή επιτροπή πρόεδρος θα είναι η κυρία Καίτη Σαλπέα, η οποία είναι αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ και η κυρία Μαίρη Κουκούλη αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής. Η κυρία Μαίρη Κουκούλη υπήρξε πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής το 2014. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η παρουσίαση των ονομάτων που θα αποτελέσουν φέτος την επιτροπή. Ήδη, σήμερα η ΚΕΔΑ προώθησε για δημοσίευση των προσκλήσεων ενδιαφέροντος για το δημιουργικό και την κάλυψη της θέσης γραμματειακής υποστήριξης για την 9η Γιορτή Φιστικιού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων θα καλύψει φέτος τα έξοδα για την ηχητική κάλυψη του φεστιβάλ, όχι όμως και των εντύπων, τουλάχιστον αυτό έχει γίνει γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή. Τέλος, οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα προτείνουν τρία ονόματα που θα συμμετάσχουν στη φετινή Οργανωτική Επιτροπή. Τα πρόσωπα αυτά που θα επιλεγούν μπορεί να μην είναι κατ' ανάγκη δημοτικοί σύμβουλοι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png