Γαστρονομικός Τουρισμός και Διαδίκτυο. Οφέλη και Προοπτικές.


Με τίτλο "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διαδίκτυο. Οφέλη και Προοπτικές" πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου "Δανάη" ημερίδα με θέμα τον τουρισμό. Την εκδήλωση που αποτελεί δράση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδεία προλόγισε ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Νίκος Οικονόμου, ο οποίος αναφέρθηκε στη λειτουργία σχολείου τουρισμού, που όπως είπε, πιστεύει ότι θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο.

Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης η βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Γεωργία Γεννιά.

Οι εισηγήσεις που παρουσιάστηκαν ήταν οι ακόλουθες:

"Travel Blogging and the #Foodie Generation" Elena Sergeeva Co-Founder, Travel Bloggers Greece.
"Οι σύγχρονες Digital τάσεις στον Tουρισμό" Γιάννης Καλαφάτης Ιδρυτής ,Chief Digital Officer της C.I.P Media, Εκπαιδευτικός ΙΕΚ Άλφα.
“Η σωστή χρήση του Internet για την αύξηση των κρατήσεων ενός Ξενοδοχείου” Μάριος Κουνέλης CEO Fully Booked.
"Διαδικτυακά εργαλεία γνώσης και πληροφόρησης στον τουρισμό: η περίπτωση του Tourism Press". Παναγιώτα Σουρτζή – Αρχισυντάκτρια Tourism Press.

Την ημερίδα διοργάνωσαν ο Δήμος Αίγινας και ο Τομέας Τουρισμού των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας και Πειραιά με την υποστήριξη της Επαγγελματικής Ένωσης Αίγινας και της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας. Την ημερίδα παρακολούθησε επίσης η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 9ου Φεστιβάλ Φιστικιού κυρία Καίτη Σαλπέα, μαθητές του ΙΕΚ, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματίες του τουρισμού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png