Σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Κλειστή η παραλία για όλα τα οχήματα 21:00 έως 00:30 λόγω του τριημέρου.


Σε ισχύ είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλία της Αίγινας, η οποία παραμένει κλειστή για όλα τα οχήματα 21:00 έως 00:30 λόγω του τριημέρου. Να υπενθυμίσουμε ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην περιοχή της Παναγίτσας, που αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία εισόδου, με πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Μεγάλοι προσοχή θα πρέπει να δείχνουν, επίσης,  ώστε να μην χρησιμοποιούν τις θέσεις που προορίζονται για άτομα με ειδικές ανάγκες, όπως και να μην αποκόπτουν την είσοδο σε σημεία που υπάρχουν ράμπες ΑΜΕΑ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal


Επίσης, μεγάλη προσοχή χρειάζεται, ειδικά αργά το βράδυ, στην περιοχή από την πλευρά της εισόδου του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου, όπου συχνά παρατηρείται δυσκολία στην κυκλοφορία λόγω των πολλών παρκαρισμένων οχημάτων. Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί ώστε να μην κλείνουν την είσοδο στην οδό Αιακού προς τη παραλία, σταθμεύοντας στο σημείο του stop, καθώς με αυτόν τον τρόπο είναι αδύνατη η διέλευση των οχημάτων ασφαλείας, όπως ασθενοφόρων και πυροσβεστικής, ενώ αντίστοιχο ισχύει και για την οδό Ιουλίας Κάτσα, καθώς και στα γύρω στενά του κέντρου.

Τέλος, είναι προτιμότερο τα οχήματα να σταθμεύουν μακριά από τους στενούς δρόμους του κέντρου και να ακολουθεί ένα ολιγόλεπτο περπάτημα, παρά να επιβαρύνονται ασφυκτικά τα γραφικά του δρομάκια, που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αυξημένη κίνηση και στάθμευση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png