Μεγάλες ποσότητες κλαδεμάτων άφησε το τριήμερο. Προβλήματα στην αποκομιδή στην Δημοτική Κοινότητα Κυψέλης.


Μεγάλες ποσότητες κλαδεμάτων στις γνωστές μαύρες σακούλες, αλλά και έξω από αυτές και ογκώδη αντικείμενα κάδε είδους, από ηλεκτρικές συσκευές μέχρι έπιπλα άφησε πίσω του το τελευταίο τριήμερο στην Αίγινα. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που δημιουργεί σημαντικές επιπτώσεις στη ροή της αποκομιδής, αλλά και απώλεια στα οικονομικά του δήμου και σύμφωνα με τον νέο κανονισμό καθαριότητας επισύρει σοβαρά πρόστιμα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Προβλήματα παρατηρήθηκαν στην αποκομιδή των απορριμάτων στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης. Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κοινότητας κύριο Κώστα Λορέντζο τόνισε ότι έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων τόσο από κατοίκους της περιοχής, όσο και από παραθεριστές, καθώς παρατηρήθηκαν σημαντικά προβλήματα στην αποκομιδή σε περιοχές όπως το "Πεντάδρομο", το ύψωμα της Αγίας Μαρίνας, ακόμη και η πλατεία της Κυψέλης. Ο κύριος Λορέντζος τόνισε με έμφαση ότι σε αντίθεση με τη Σουβάλα και το Βαθύ που ήταν καθαρά και οι κάδοι άδειοι, η Κυψέλη έμεινε χωρίς αποκομιδή με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν τα σκουπίδια.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης, είπε ότι την πολύ κακή εικόνα της περιοχής του συμπλήρωσε ο παραλιακός δρόμος όπου τόσο οι κάδοι, όσο και οι χώροι γύρω από αυτούς ήταν γεμάτοι. Παράλληλα, τόνισε ότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς την Υπηρεσία Καθαριότητας δεν βρήκε την ανταπόκριση που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα τα γνωστά σημεία να γεμίζουν σκουπίδια και η κατάσταση να επαναλαμβάνεται, όπως ακριβώς συμβαίνει τους καλοκαιρινούς μήνες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png