Θέατρο δρόμου και ζωντανές εικόνες στο λιμάνι της Αίγινας.


Δεκάδες ξεχωριστές εικόνες έζησαν το λιμάνι και οι δρόμοι του κέντρου της Αίγινας το τελευταίο τετραήμερο. Η Αίγινα έγινε πολυσυλλεκτική σε χρώματα και ανθρώπους, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δημιούργησαν τις δικές τους στιγμές, έδωσαν τη δική τους ζωντάνια και άλλαξαν το τοπίο, έστω και για λίγες μέρες. Έτσι, στο λιμάνι της Αίγινας έκαναν την εμφάνιση τους μεγάλα πολυτελή κότερα και θαλαμηγοί, νεανικές παρέες που απολάμβαναν το ήλιο και τη μουσική, ζευγάρια με ατελείωτους περιπάτους στις προβλήτες και τα κοντινά γραφικά σοκάκια, ακόμη και μικρά, χαρούμενα events όπως θέατρο δρόμου.

Μικροί και μεγάλοι έμειναν για ώρα παρακολουθώντας τα όσα εξελίσσονταν γύρω και πάνω από τη "μαγική" βαλίτσα του ηθοποιού. Παντομίμες, τρικ και ταχυδακτυλουργικά κράτησαν τα βλέμματα σε εγρήγορση! Την ίδια στιγμή ο φωτογραφικός φακός μπορούσε να αιχμαλωτίσει στιγμές παντού, όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές όπως αυτές των Πασχαλινών διακοπών. Το λιμάνι της Αίγινας έγινε για λίγες μέρες επίκεντρο χαράς και διασκέδασης, ξεκούρασης και αναζωογόνησης. Ήταν σαν να συμμετείχαν όλοι σε μία χαλαρωτική ταινία με καλό φινάλε. Η παντοτινή Αίγινα των διακοπών!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png