Πέτρος Πετρίτης. Οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις τον κρατούν μακριά από την Αίγινα.


Μία απροσδόκητη παρουσία είχαμε σήμερα στην εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου της Αίγινας στο "Χορό της Λαμπρής στην Παλαιά Χώρα". Μία παρουσία που, είναι πραγματικότητα, η απουσία της έχει γίνει αισθητή και έχει συζητηθεί πολύ. Πρόκειται για τον υπό παραίτηση πρόεδρο της Επαγγελματικής Ένωσης της Σουβάλας κύριο Πέτρο Πετρίτη. Όπως ήταν φυσικό μία τέτοια συνάντηση, ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, για το παρόν και το μέλλον ενός ανθρώπου με μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε την απόλυτη ανατροπή στην επικοινωνιακή πραγματικότητα της περιοχής της Σουβάλας δημιουργώντας εξωστρέφεια σε όλα τα επίπεδα, ενώ έθεσε τις βάσεις για την αναπτυξιακή στρατηγική των επαγγελματιών της περιοχής.

Ο κύριος Πέτρος Πετρίτης αυτό το διάστημα υπηρετεί τη θητεία του στο νησί της Χίου. Όπως μας ενημέρωσε οι σπουδές και τα πρώτα βήματα στην καριέρα του τον κράτησαν αναγκαστικά μακριά από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Συντροφιά αυτή την περίοδο της ζωή του του δεκάδες βιβλία και ένας φορητός υπολογιστής με τον οποίο μπορεί να ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν στην Αίγινα. Μας είπε μάλιστα ότι βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα την παρουσίαση των Δημοτικών Συμβουλίων μέσα από το Aegina Portal και ότι ενημερώνεται καθημερινά από αυτό. Κατά τα άλλα, προσπαθεί ο χρόνος της θητείας του να είναι εποικοδομητικός για τον ίδιο. Διαβάζει πολύ και κάνει σχέδια για το μέλλον. Κάνει τον απολογισμό του και είναι αισιόδοξος, δηλώνοντάς μας με χαμόγελο ότι θα επιστρέψει δυναμικά.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο κύριος Πέτρος Πετρίτης υπέβαλε την παραίτηση του στις 15 Ιανουαρίου, ενώ η τελευταία επίσημη εμφάνιση του ήταν στις 1 Φεβρουαρίου στην κοπή της πίτας της Επαγγελματικής Ένωση της Σουβάλας, οπότε και σχολίασε την απόφαση του να παραιτηθεί από πρόεδρος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png