Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αίγινας για τον καύσωνα. Οι κλιματιζόμενοι χώροι.


Σε ετοιμότητα βρίσκεται το Δήμος Αίγινας για να αντιμετωπίσει τις θερμοκρασίες που ήδη από χθες παραμένουν σταθερά υψηλές. Σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αίγινας η θερμοκρασία έφτασε τους 33 °C ενώ από αύριο αναμένεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, για αύριο Τετάρτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει του 35 °C το μεσημέρι, ενώ την Πέμπτη το θερμόμετρο θα "σκαρφαλώσει" στους 37 °C. Από την Παρασκευή και μετά, η θερμοκρασία το μεσημέρι στην Αίγινα αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 °C, ενώ σταθερά υψηλή θα παραμείνει και το Σάββατο, στους 41 - 42 °C. Το θερμόμετρο "χτυπά κόκκινο" την Κυριακή με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 43°C.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι τρεις κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Αίγινας. Ο κλιματιζόμενος χώρος Κέντρου Υγείας (τηλ: 2297320100) θα λειτουργεί για 24 ώρες, ενώ από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ θα βρίσκονται σε ετοιμότητα οι χώροι του δημαρχείου στις οδό Οινόνης (τηλ: 2297320000) και η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην περιοχή του Μεριστού (τηλ: 2297022800).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png