Προσοχή! Απαγορεύεται η στάθμευση.


Κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτο και ιδιαίτερα την Κυριακή του Πάσχα παρατηρήθηκε το φαινόμενο, οι μηχανές και άλλα δίκυκλα, που δεν μπορούσαν εκ των πραγμάτων να παρκάρουν δίπλα στο κράσπεδο της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της παραλίας, να βρίσκουν θέση στάθμευσης στο απέναντι ακριβώς πεζοδρόμιο. Η πυκνότητα των σταθμευμένων οχημάτων μάλιστα ήταν τέτοια, που οι οδηγοί τους θεώρησαν ότι εκεί τελικά είχε μεταφερθεί η νόμιμη θέση στάθμευσης για μηχανές και δίκυκλα.

Η κατάσταση παγιώθηκε τόσο γρήγορα, που από το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα και καθώς αρκετοί οδηγοί κατέβηκαν στο λιμάνι για να φύγουν με κάποιο πλοίο αργότερα, άρχισε να γίνεται συνήθεια από τους κατοίκους της Αίγινας και τους εκδρομείς του Πάσχα. Σε αυτό το σημείο επενέβη πεζή περιπολία του Λιμενικού Σώματος της Αίγινας, που κινήθηκε με σκοπό να απομακρύνει στα σταθμευμένα δίκυκλα.

Η ουσία όμως βρίσκεται αλλού, στον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτή η προσπάθεια. Ήταν απλά υποδειγματικός!  Οι δύο ένστολες κυρίες που υπηρετούν στο Λιμεναρχείο της Αίγινας χαιρετούσαν με χαμόγελο τους ιδιοκτήτες των οχημάτων και με πολύ ευγενικό τρόπο τους ζητούσαν να τα απομακρύνουν, εξηγώντας τους παράλληλα ότι στο λιμάνι υπάρχει θέση για στάθμευση δικύκλων. Όλοι ανταπαντούσαν επίσης με χαμόγελο και έπαιρναν από το σημείο τις μηχανές τους αμέσως. Απλά μαθήματα επαγγελματισμού!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png