Δεν εγκρίθηκε από την Κτηματική Υπηρεσία η παράκαμψη στην Σκοτεινή. Για τον Οκτώβριο πάει το έργο λέει ο κ. Δημήτρη Μούρτζης.


Στις αρχές Μαΐου και μετά από τις αντιδράσεις που είχαν δημιουργηθεί εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, προκειμένου να εκτελεστεί το τεχνικό έργο για την διεύρυνση της γέφυρας στο ρέμα της Σκοτεινής, κοντά στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, ο Δήμος Αίγινας είχε αιτηθεί στην Κτηματική Υπηρεσία την έγκριση  εργασιών της παράκαμψης, ώστε να περνούν από εκεί τα αυτοκίνητα και να μην κλείσει ο παραλιακός δρόμος. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στο Σώμα ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου κυρίου Φίλιππου Τζίτζη, η Κτηματική Υπηρεσία δεν ενέκρινε αυτές τις εργασίες για την παράκαμψη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal

Ο Δήμος της Αίγινας είχε ανακοινώσει στα τέλη Απριλίου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας οι οποίες όμως έφεραν αντιδράσεις. Ο κύριος Μούρτζης μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο είπε η εκτέλεση του έργου θα μεταφερθεί σε μία περίοδο που να μην έχει κίνηση η Αίγινα όπως είναι ο Οκτώβριος. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που τον Απρίλιο είχαν προκαλέσει αντιδράσεις θα ισχύσουν για να ολοκληρωθεί το έργο, αλλά σε συντομότερο χρονικό διάστημα Σε ένα δωδεκαήμερο το προσδιόρισε ο κύριος Μούρτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png