Τα "Γυρίσματα" του Skai στην Αίγινα.


Από εχθές Τρίτη βρίσκονται στην Αίγινα, τα "Γυρίσματα" του Skai. Πρόκειται για την επιτυχημένη εκπομπή της Τηλεόρασης του Σκάι που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και αναδεικνύει θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, την παράδοση, την ιστορία. Το τηλεοπτικό συνεργείο των "Γυρισμάτων" έφτασε στο νησί χθες και ήδη έχει κάνει γυρίσματα στην Παλιά Χώρα, ενώ το απόγευμα πήρε συνέντευξη από τον προπονητή της ομάδας του Σαρωνικού στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας.

Σήμερα Τετάρτη το πρόγραμμα των "Γυρισμάτων" περιελάμβανε τον Ναό του Αγίου Νεκταρίου και τη Μονή της Αγίας Τριάδος. Συναντηθήκαμε με το δημοσιογράφο Μιχάλη Λούπη και τα μέλη του συνεργείου λίγο μετά τις 10:30 π.μ. στον Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Εκεί έγιναν τα πρώτα εξωτερικά γυρίσματα με το φόβο ότι αργότερα μπορεί να βρέξει, καθώς ήδη είχε αρχίσει να ψιχαλίζει ελαφρά. Ευτυχώς για το τηλεοπτικό συνεργείο, στη συνέχεια τα σύννεφα έδωσαν τη θέση τους σε μία ανοιξιάτικη ημέρα και τα εξωτερικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σειρά είχε η Μονή της Αγίας Τριάδος. Εκεί τα γυρίσματα ξεκίνησαν από το χώρο που βρίσκεται η Κάρα του Αγίου Νεκταρίου, ενώ λίγο αργότερα ο εφημέριος της Μονής πατέρας Ανδρέας, μίλησε στο δημοσιογράφο Μιχάλη Λούπη για τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου. Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στους χώρους που έζησε ο Άγιος Νεκτάριος.

Τα "Γυρίσματα" θα μείνουν στην Αίγινα μέχρι και το Σάββατο, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα θα γίνει και ζωντανή σύνδεση.





Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png