Προβλήματα στην υδροδότηση λόγω σοβαρής βλάβης σε κεντρικό αγωγό στην Αγία Αναστασία.


Μία σοβαρή βλάβη που συνέβη σε κεντρικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, άδειασε τις δεξαμενές με αποτέλεσμα να παρατηρείται ήδη από νωρίς το πρωί χαμηλή πίεση ακόμη και στο κέντρο της Αίγινας. Η βλάβη βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Αναστασίας και στο σημείο εργάζεται το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης για την αποκατάστασή της.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το πρόβλημα θα εμφανιστεί εντονότερα τις επόμενες ώρες, γιατί από τη μία η κεντρική δεξαμενή δεν μπορεί να τροφοδοτήσει με νερό το δίκτυο, αφού έχει αδειάσει, ενώ από την άλλη το μεγάλο υδροφόρο πλοίο στο λιμάνι του Λεοντίου αναμένεται να έρθει το απόγευμα. Θα μεσολαβήσει ένα χρονικό διάστημα ωρών μέχρι το δίκτυο να αποκατασταθεί.

Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί επιβεβαίωσε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Αντώνης Μούρτζης, μιλώντας πριν από λίγο στο Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png