Η απόλαυση και η ευκολία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου! Test Drive στο κατάστημα ΜΟΤΟ Κατρίδης!


Την ευκαιρία να κάνουν test drive και να διαπιστώσουν την οδηγική απόλαυση και τις ευκολίες που προσφέρει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο έχουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού. Είτε πρόκειται για καθημερινές δουλειές στην πόλη ή για μια χαλαρή βόλτα ή ακόμη και για μία ευχάριστη άσκηση τα ηλεκτρικά ποδήλατα αποτελούν μία άριστη επιλογή. Άλλωστε ο Δημήτρη Κατρίδης, με δεκαετίες εμπειρίας στα ποδήλατα, μπορεί να σας οδηγήσει με ασφάλεια στην αγορά του κατάλληλου ποδηλάτου, αυτού που θα είναι εκτός από ένα καθημερινό μέσο μετακίνησης, ένα μέσο άθλησης και διασκέδασης.

Ο κύριος Δημήτρης Κατρίδης παρουσίασε κάποιες ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες για την αγορά ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου: Pedelec ή E-Bike ; Pedelec: Ο αναβάτης δέχεται υποβοήθηση την ώρα που ποδηλατεί. E-Bike: Ο αναβάτης δίνει γκάζι με το χέρι, δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να ποδηλατεί. Η λέξη Pedelec προέρχεται από το PEDal ELEctric Cycle. Ο μεταγενέστερος όρος που χρησιμοποιείται είναι το EPAC από το Electric Power Assisted Cycle και είναι αυτός που συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 15914:2012 Ορισμός κατά ΕΝ 15914:2012: Το όχημα δύο τουλάχιστον τροχών το οποίο κινείται με τη μυική δύναμη εκείνων που επιβαίνουν και μπορεί να υποβοηθείται με βοηθητικό ηλεκτροκινητήρα μέγιστης συνεχούς ονομαστικής ισχύος 0,25kW και η ισχύς του οποίου μειώνεται σταδιακά και τελικά μηδενίζεται όταν η ταχύτητα του οχήματος φθάσει τα 25 χλμ/ώρα ή νωρίτερα, εάν σταματήσει η ποδηλάτηση. Για ένα ποδήλατο έξω από τα ΕΝ Standards απαιτείται άδεια κυκλοφορίας , πινακίδες και ασφαλιστήριο. Pedelec με εργοστασιακές προδιαγραφές ή μετατροπή του συμβατικού ποδηλάτου χωρίς πιστοποιήσεις και προδιαγραφές ασφαλείας ; Η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Η αγορά ενός σωστά επιλεγμένου pedelec ανάλογα με τις ανάγκες, εξασφαλίζει την ασφάλεια και η νομιμότητα της χρήσης.

Το κατάστημα Μοτο Κατρίδης βρίσκεται στην οδό Ιωάννη Καποδίστρια 23. Τηλέφωνο 22970 29099. Εμπιστευθείτε το σήμερα για ένα δωρεάν test drive!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png