Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων.


Μία "υπερπαραγωγή" παρουσίασαν φέτος τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Προόδου και Αλληλεγγύης Αγίων, που πραγματοποίησαν την Κυριακή την ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωσή τους, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Κρίσπου. Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από απίστευτη ενέργεια και παλμό, αγάπη για τον χορό και πολύ μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων και των παραθεριστών της ευρύτερης περιοχής. Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του συλλόγου Παναγιώτη Χελιώτη και τον χαιρετισμό από τον δήμαρχο Αίγινας κύριος Δημήτρη Μούρτζη. Μία σύντομη ομιλία που περιελάμβανε και αρκετές ειδήσεις, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί με τα απορρίμματα, αλλά και τον διαγωνισμό για το έργο του αγωγού. Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας κυρία Καίτη Σαλπέα, η οποία αναφέρθηκε στο φετινό φεστιβάλ, ενώ συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου για την επιτυχημένη μουσικοχορευτική βραδιά.

Εκτός από τα χορευτικά το πρόγραμμα της βραδιάς είχε και ζωντανή μουσική από την ορχήστρα Εστουαντίνα της Αίγινας. Ακόμη, ο σύλλογος βράβευσε τον εφημέριο του ναού του Αγίου Κρίσπου πατέρα Φανούριο Μακαρατζή. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με μία χορευτική αναδρομή από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, που παρουσίασε η κυρία Ελένη Μακαρατζή. Τη διδασκαλία των χορευτικών έκανε η κυρία Σοφία Κάππου.



Όλοι στο τέλος της βραδιάς είχαν να πουν μια καλή κουβέντα, όχι μόνο για την ίδια την εκδήλωση, αλλά συνολικά για τις προσπάθειες των μελών του συλλόγου, που με την εθελοντική τους προσπάθεια δίνουν ζωντάνια στην περιοχή που αγαπούν.
 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας κυρία Καίτη Σαλπέα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός και Θανάσης Λορέντζος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρης Καραγιάννης και πλήθος κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png