Νέα βλάβη σε αγωγό υδροδότησης κοντά στο παλιό ΙΚΑ.


Με απορία και μην μπορώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει, κοιτούσαν οι τουρίστες που πέρναγαν από κεντρικό σημείο (παραδοσιακή γειτονιά του κέντρου)  κοντά στο λιμάνι, το νερό και την λάσπη που κάλυψε μέρος της επιφάνεια του δρόμου. Το συνεργείο της υπηρεσίας ύδρευσης βρισκόταν ήδη σε ένα δυσπρόσιτο, για τέτοια τεχνική εργασία στενό, προκειμένου να επισκευάσει την βλάβη. Αρκετοί από τους κατοίκους της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν στους εργαζόμενους, καθώς θεώρησαν ότι πρόκειται για εργασία συντήρησης, ρωτώντας γιατί δεν είχαν ειδοποιηθεί.

Καθώς οι βλάβες στο δίκτυο υδροδότησης πληθαίνουν και οι κάτοικοι του νησιού αναρωτιόνται τι θα συμβεί όταν οι απαρχαιωμένες αμιαντοσωλήνες αναγκαστούν να λειτουργήσουν κάτω από τις διαφορετικές συνθήκες του υποθαλάσσιου αγωγού. Το θέμα συζητήθηκε χθες στο δημοτικό συμβούλιο και παρατέθηκαν ενδιαφέροντα στοιχεία που θα αποτελέσουν αυτόνομο θέμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png