Βλάβη του κεντρικού αγωγού υδροδότησης στην παραλία. Η βλάβη προκλήθηκε στην πλατεία του Αιάκειον.


Η είδηση δεν είναι καθόλου καλή, αν αναλογιστεί κανείς ότι το νησί βρίσκεται στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν. Όλα τα προηγούμενα ρεπορτάζ του Aegina Portal που αφορούσαν βλάβες του δικτύου ύδρευσης, κατέγραφαν ζημιές που έχουν προκληθεί σε δρόμους, σημεία από όπου περνά ο κεντρικός αγωγός. Κάτι που δεν είναι γνωστό στους περισσότερους είναι ότι ο κεντρικός αγωγός που αποτελείται από πεπαλαιωμένο αμιαντοσωλήνα "περνάει" μέσα από τις πλατείες των καταστημάτων της παραλίας. Έτσι σήμερα το πρωί έσπασε στην πλατεία του ζαχαροπλαστείου "Αιάκειον". Δυστυχώς η βλάβη που εκδηλώθηκε σήμερα, δείχνει ότι δεν αποκλείεται στο μέλλον ανάλογες βλάβες να παρουσιαστούν και σε άλλα καταστήματα της παραλίας.

Το κατάστημα αναγκαστικά έκλεισε. Οι καρέκλες από την πλατεία μαζεύτηκαν και οι τεχνικοί από το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης ξεκίνησαν να εργάζονται, ομολογουμένως σε ένα περιβάλλον που και οι ίδιοι δεν είναι εξοικειωμένοι. Από την βλάβη διακόπηκε η υδροδότηση, ενώ στο σημείο που γίνονται οι εργασίες πήγε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Αντώνης Μούρτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png