Κάππος Έτσι... Δύο αυλές, ένα εστιατόριο με μοναδικές γεύσεις!


Το εστιατόριο "Κάππος Έτσι.." στην παραλία της Αίγινας δεν χρειάζεται συστάσεις. Εδώ και χρόνια αποτελεί ένα αγαπημένο χώρο για τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού. Ο ταλαντούχους chef Δημήτρης Κάππος παρουσίασε πρόσφατα μία σημαντική προσθήκη στο εστιατόριό του και πιο συγκεκριμένα στην αυλή. Το "Κάππος Έτσι..." εδώ και λίγο καιρό έχει δύο αυλές, για ακόμη πιο υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές! Η δεύτερη αυλή διακρίνεται για τους ασπρόμαυρους τόνους που κυριαρχούν.Είναι πια ένας ενιαίος χώρος με δύο εισόδους, από την Παναγή Ηρειώτη και την Κουμουνδούρου, σχεδιασμένο από την αρχιτέκτονα - διακοσμήτρια Νεκταρία Μπήτρου.

Το εστιατόριο "Κάππος Έτσι..." βρίσκεται μόλις εκατό μέτρα από το λιμάνι σε ένα από τα πιο παραδοσιακά σοκάκια του νησιού ο Δημήτρης Κάππος σας περιμένει για να σας οδηγήσει σε μοναδικές γευστικές περιηγήσεις στην ελληνική δημιουργική κουζίνα, προσφέροντας σας παραδοσιακές γεύσεις δοσμένες με μια πιο φρέσκια ματιά και δημιουργώντας γαστρονομικούς συνδυασμούς για κάθε ουρανίσκο. Στο εστιατόριο θα γευτείτε την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα μαγειρεμένη με μια πιο φρέσκια ματιά και πάντα με σεβασμό στη ποιότητα και την παράδοση!

Κάππος Έτσι, Παναγή Ηρειώτη 9 - 22970 27219


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png