Δεν περνάει μέρα χωρίς βλάβη στο δίκτυο υδροδότησης. Χθες στον Άγιο Βασίλη, σήμερα στο 1ο Δημοτικό.


Εφιάλτης γίνονται πια οι καθημερινές βλάβες στο δίκτυο υδροδότησης της Αίγινας, με τις ζημιές που προκαλούνται στο απαρχαιωμένο δίκτυο να είναι καθημερινές, βάζοντας σε δοκιμασία μέσα στο κατακαλόκαιρο τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού, αλλά και τους εργαζόμενους στο συνεργείο της υπηρεσίας. Η μία λακκούβα ανοίγει μετά την άλλη, οι υδρολήπτες ταλαιπωρούνται και η Υπηρεσία Ύδρευσης προσπαθεί με πενιχρά μέσα.

Χθες επιδιορθώθηκε μία ακόμη βλάβη στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου που εκδηλώθηκε σε κεντρικό αγωγό υδροδότησης. Η ζημιά προκλήθηκε κοντά σε σημείο που παρατηρούνται τακτικά τέτοιου είδους βλάβες. Το συνεργείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης πήγε εκεί νωρίς το πρωί και επιδιόρθωσε τον σπασμένο αγωγό. Σήμερα το πρωί μία ακόμη σημαντική βλάβη, αυτή την φορά στην περιοχή του 1ου Δημοτικού, ανάγκασε το συνεργείο να κλείσει την παροχή στο δίκτυο προκειμένου να ξεκινήσει τις εργασίες. Στο video παρουσιάζεται για μία ακόμη φορά ένα κομμάτι από το απολιθωμένο πια δίκτυο αμιαντοσωλήνων και την κατάσταση που βρίσκεται.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png