Χωρίς συλλογή μπλε κάδων της ανακύκλωσης, από τις αρχές Ιουνίου.


Έντονο είναι το ενδιαφέρον κατοίκων και παραθεριστών της Αίγινας για την τύχη της ανακύκλωσης και των ανακυκλωμένων υλικών, ειδικά μέσα σε αυτό το περιβάλλον με τα τόσα προβλήματα που αναφέρονται καθημερινά. Σχεδόν από την αρχή του καλοκαιριού έχει σταματήσει η συλλογή των μπλε κάδων της ανακύκλωσης στην Αίγινα. Όλοι οι κάδοι, τόσο της ανακύκλωσης όσο και των απορριμάτων "πέφτουν" στο ίδιο απορριμματοφόρο. Επιβεβαιωμένα, ανακύκλωση από την Αίγινα έχει να μεταφερθεί στην Ελευσίνα από τις 14 Ιουνίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου.



Ωστόσο και παρά το εξαιρετικά αρνητικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί για την ανακύκλωση στο νησί, λόγω τον πολλαπλών προβλημάτων στην καθαριότητα, δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι και οι παραθεριστές της Αίγινας που συνεχίζουν να ανακυκλώνουν κανονικά, να διαχωρίζουν και να βάζουν στους μπλε κάδους με τον τρόπο που πρέπει τα υλικά που συλλέγουν για την ανακύκλωση, έστω κι αν όλα τελικά αυτή την περίοδο καταλήγουν στην χωματερή. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η Αίγινα θεωρείται ένας από τους καλούς και συνεπής δήμους στην ανακύκλωση και μάλιστα με καλή ποιότητα υλικού. Κάτοικοι του νησιού που ανακυκλώνουν για χρόνια, εκφράζουν την αγωνία τους τονίζοντας ότι η ανακύκλωση πρέπει να συνεχιστεί.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png