Προβλήματα με το νερό στους Αγίους, λόγω βλάβης στη γεώτρηση του Βαθυποτάμου.


Προβλήματα αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ημέρες κάτοικοι και παραθεριστές του νησιού στους Αγίους, λόγω βλάβης στην αντλία στη γεώτρηση του Βαθυποτάμου, σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Αντώνης Μούρτζης, μιλώντας στο Aegina Portal πριν από λίγο. Να σημειώσουμε ότι κάτοικοι της περιοχής έχουν μείνει χωρίς νερό την Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ και σήμερα Τετάρτη από τις 8 το πρωί.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου.



Ο κύριος Μούρτζης προσδιόρισε το πρόβλημα σε μία χαλασμένη αντλία στη γεώτρηση, η οποία ενδεχομένως να αντικατασταθεί αύριο. Συμπλήρωσε ότι η υπηρεσία μεταφέρει νερό από την Κυψέλη, όμως οι ποσότητες που φτάνουν είναι λίγες και οι περιοχές που βρίσκονται ψηλότερα έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα.

Από την άλλη, υδρολήπτες καταγγέλλουν ότι οι διακοπές είναι πολύωρες με αποτέλεσμα να επηρεάζεται σοβαρά η καθημερινότητά τους, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης γίνονται ανυπόφορες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png