Μουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέρδικα "Άγιος Σώζων".


Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά χάρισε στους κατοίκους αλλά και στους παραθεριστές της Πέρδικας η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού "Αγ. Σώζων". Στο προαύλιο χώρο του Αγίου Σώζωντα και κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο, η χορωδία του συλλόγου τραγούδησε παλιά και αγαπημένα τραγούδια τα οποία συνόδευσαν και την μερική έκλειψη σελήνης. Η μουσική βραδιά ξεκίνησε με τον κο Ευάγγελο Τρίμη ο οποίος εκ μέρους του συλλόγου ευχαρίστησε καταρχήν τον εφημέριο π. Ηλία Διακουμάκο, τις κυρίες Ερασμία Τζώνη και Σάρα Κορωναίου. Ο κύριος Τρίμης ζήτησε παράλληλα από τους φίλους αλλά και κατοίκους του χωριού, να γίνουν μέλη του συλλόγου.

Μαέστρος της χορωδίας ήταν η κα Σάρα Κορωναίου η οποία απήγγειλε ποιήματα της κας Άννας Περατινού η οποία κατοικεί μόνιμα πλέον στην περιοχή της Αιγινήτισσας. Η κυρία Κορωναίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κύριο Ηλία Παρασκευόπουλο ο οποίος είναι μέλος της χορωδίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ο Νίκος Μπασσάκος ο οποίος ερμήνευσε ένα δικό του τραγούδι με τίτλο 'Η Πέρδικα', αφιερωμένο στο αγαπημένο του χωριό, αλλά και η νεαρή Παναγιώτα Ζαραβέλλα η οποία τραγούδησε το παραδοσιακό "Έχε γεια Παναγιά"'. Την μουσική βραδιά έκλεισε η καλλιτέχνης Κλεοπάτρα. Την χορωδία συνόδευσε με την κιθάρα του ο κύριος Γιαννης Νικολούζος.

Επόμενο ραντεβού των φίλων της Πέρδικας στο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου την Πέμπτη 17 Αυγούστου στο Aegina Maris (Beach Bar).