Μουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέρδικα "Άγιος Σώζων".


Επιμέλεια Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά χάρισε στους κατοίκους αλλά και στους παραθεριστές της Πέρδικας η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού "Αγ. Σώζων". Στο προαύλιο χώρο του Αγίου Σώζωντα και κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο, η χορωδία του συλλόγου τραγούδησε παλιά και αγαπημένα τραγούδια τα οποία συνόδευσαν και την μερική έκλειψη σελήνης. Η μουσική βραδιά ξεκίνησε με τον κο Ευάγγελο Τρίμη ο οποίος εκ μέρους του συλλόγου ευχαρίστησε καταρχήν τον εφημέριο π. Ηλία Διακουμάκο, τις κυρίες Ερασμία Τζώνη και Σάρα Κορωναίου. Ο κύριος Τρίμης ζήτησε παράλληλα από τους φίλους αλλά και κατοίκους του χωριού, να γίνουν μέλη του συλλόγου.

Μαέστρος της χορωδίας ήταν η κα Σάρα Κορωναίου η οποία απήγγειλε ποιήματα της κας Άννας Περατινού η οποία κατοικεί μόνιμα πλέον στην περιοχή της Αιγινήτισσας. Η κυρία Κορωναίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κύριο Ηλία Παρασκευόπουλο ο οποίος είναι μέλος της χορωδίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ο Νίκος Μπασσάκος ο οποίος ερμήνευσε ένα δικό του τραγούδι με τίτλο 'Η Πέρδικα', αφιερωμένο στο αγαπημένο του χωριό, αλλά και η νεαρή Παναγιώτα Ζαραβέλλα η οποία τραγούδησε το παραδοσιακό "Έχε γεια Παναγιά"'. Την μουσική βραδιά έκλεισε η καλλιτέχνης Κλεοπάτρα. Την χορωδία συνόδευσε με την κιθάρα του ο κύριος Γιαννης Νικολούζος.

Επόμενο ραντεβού των φίλων της Πέρδικας στο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου την Πέμπτη 17 Αυγούστου στο Aegina Maris (Beach Bar).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png