Εκδηλώσεις τιμής για τον Αιγινήτη ηθοποιό George Costacos.


Δελτίο Τύπου
Οι εκδηλώσεις στη μνήμη του αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού του Μπρόντγουέη, George Best Costacos συνεχίζονται σχεδόν πέντε μήνες μετά τον θάνατο του.

Σε μία ακόμα διάκριση μετά θάνατον, o George Best Costacos και έπειτα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, του Actor’s Equity, του οποίου ήταν μέλος, θα τιμηθεί καθώς το μεγαλύτερο σωματείο ηθοποιών του Μπρόντγουέη σε μία πρωτοφανή κίνηση, θα συμμετάσχει στην παρέλαση της 5ης Λεωφόρου στις 26 Απριλίου, με την ελληνική σημαία και ένα μεγάλο πανώ αφιερωμένο στον ελληνα καλλιτεχνη σε συνεργασια με τον Δημο της Αιγινας.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη τιμή που γίνεται τόσο προς την Ελλάδα όσο και τον ηθοποιό George  Costacos  που ακόμα και μετά το θάνατο του συνεχίζει να φέρνει πιο κοντά Ελλάδα και ΗΠΑ.  

Μεταξύ των μηνυμάτων που θα διαβαστούν κατά τη διάρκεια της παρελάσεως ξεχωρίζουν του προέδρου του Actor’s Equity MARK ZIMMERMAN  στο οποίο τονίζεται ότι ο George  ήταν ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης πάντα μαχητικός για τα δικαιώματα των ηθοποιών του Μπροντγουέη που πάντα διατράνωνε την περηφάνεια του για την ελληνική καταγωγή του. Ο κ. Zimmerman υπογράμμισε ότι το Μπροντγουέη έχασε έναν σημαντικό καλλιτέχνη που λείψει σε όλους μας. Στο δικό του μήνυμα ο Δήμαρχος του νησιού της Αίγινας, από όπου καταγόταν ο George, κ. Παναγιώτης Κουκούλης επισημαίνει ότι το νησί μας θα συμμετάσχει στην παρέλαση με επιτροπή εκπροσώπων που βρίσκονται ήδη στην Νέα Υόρκη τονίζοντας ότι ο Δήμος της Αίγινας, θα στηρίξει ενεργά την διοργάνωση μαραθωνίου προς τιμήν του George  Costacos ενώ το όνομα του Έλληνα ηθοποιού θα δοθεί σε έναν δρόμο του νησιού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός George  Costacos συμμετείχε σε πολύ σημαντικές δουλειές στο χώρο του θεάτρου και του τραγουδιού και αποτέλεσε επί μακρά σειρά ετών τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας μας στο αμερικανικό θέατρο της Νέας Υόρκης. Ο George Best Costacos ο οποίος πέθανε στις 17 Νοεμβρίου του 2008 έπειτα από μία σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία μόλις 43 χρονών, δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος καλλιτέχνης αλλά και ένας μεγάλος φιλάνθρωπος. Είχε συμμετοχή σε πολλές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού περιεχομένου και ως εκ τούτου, προς τiμήν του βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία ενός Φιλανθρωπικού Ιδρύματος με την επωνυμία του, με στόχο την συνέχιση του πλούσιου φιλανθρωπικού του έργου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png