Κολυμβητική εκδήλωση από το γυμναστήριο Κούρος. Μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση!


Μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν από το γυμναστήριο Κούρος. Ήταν οι εκδήλωση κολυμβητικών επιδείξεων που έγινε στην πισίνα του ξενοδοχείου "Ίριδες" στην Σουβάλα. Μάλιστα φέτος συμπλήρωσαν 22 χρόνια συνεχούς παρουσίας! Φέτος στα μαθήματα που διοργάνωσε το γυμναστήριο Κούρος και η Φωτεινή Μπήτρου συμμετείχαν πάνω από εκατό παιδιά, τα οποία εκπαιδεύτηκαν στις αναπνοές και στη σωστή τεχνική κολύμβησης σε ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο και πεταλούδα. Στόχος των μαθημάτων ήταν να αναπτυχθεί η αντοχή τους στο νερό αναπνευστικά και σωματικά, ανάλογα βέβαια με την ηλικία.

Η Φωτεινή Μπήτρου ευχήθηκε την επόμενη χρονιά να φτάσει συνολικά τα 1.500 παιδιά που θα έχουν εκπαιδευτεί από την ίδια και από το καλοκαιρινό κολυμβητικό πρόγραμμα του γυμναστηρίου Κούρος. Ευχαρίστησε τους χορηγούς που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτούς του προγράμματος, τους συνεργάτες της που συνέβαλαν στην ασφάλεια των παιδιών και βέβαια στους γονείς τους.



Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή των αναμνηστικών, που έλαβαν όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png