Εντονότατες αντιδράσεις για την αποκομιδή των απορριμάτων. Εξαιρετικά κακή εικόνα στην περιφέρεια.

Εντονότατες είναι οι αντιδράσεις για την αποκομιδή των απορριμάτων και για την συνολική εικόνα που παρουσιάζει το νησί στο ζήτημα των σκουπιδιών. Αυτό το κρίσιμο μεσοδιάστημα για την τοπική οικονομία, στην κορύφωση της τουριστικής σεζόν, η Αίγινα παρουσιάζει εξαιρετικά κακή εικόνα στα περισσότερα σημεία της περιφέρειας. Η Κυψέλη και ο παραλιακός της δρόμος, το πασίγνωστο τουριστικό θέρετρο της Αγίας Μαρίνας, ο παραλιακός δρόμος προς την Καβουρόπετρα, πολλά εσωτερικά σημεία, ο Μαραθώνας, στο Λιβάδι, αλλά και αρκετές γειτονιές στην περιφέρεια του νησιού αντιμετωπίζουν καθημερινά μεγάλους όγκους - τόνους σκουπιδιών.

Χθες αργά το απόγευμα καθαρίστηκε με ιδιωτικά μέσα ένα μεγάλο σημείο συγκέντρωσης απορριμάτων στην περιοχή της Πέρδικας, ενώ σε πολλά ακόμη σημεία του παραλιακού η εικόνα είναι επίσης κακή, το ίδιο και σε σημεία προς Κλήμα. Το Aegina Portal γίνεται αποδέκτης εντονότατων αντιδράσεων τόσο από κατοίκους, όσο και από παραθεριστές του νησιού, αλλά ακόμη και από αιρετούς που εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την εικόνα που παρουσιάζουν τουριστικά και παραθεριστικά σημεία του νησιού, αλλά και σημεία της καθημερινότητας σε "εσωτερικά" τμήματα της περιφέρειας που δεν είναι ευρέως γνωστά.

Αρκετοί εκφράζουν φόβους για την υγεία των πολιτών, αλλά και για τις βραχυπρόθεσμες ή μελλοντικές, αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει στην συνολική εικόνα του νησιού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png