Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στην Αίγινα.


Καλεσμένος του καταξιωμένου Αιγινήτη δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη, για τις ανάγκες της εκπομπής του "Η Άλλη Όψη" βρέθηκε για λίγες ώρες σήμερα το πρωί στην Αίγινα, ο πρόεδρος του Συνασπισμού κύριος Αλέξης Τσίπρας. Ο κύριος Τσίπρας έδειχνε να απολαμβάνει το ανοιξιάτικο πρωινό στο νησί. Φιλικός και ευδιάθετος χαιρέτησε τους κατοίκους του νησιού που τον πλησίασαν για να τον καλημερίσουν. Δίπλα του ο Μανώλης Κοττάκης, χαρούμενος και ο ίδιος που επιτέλους, έστω και για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής του, βρέθηκε στην Αίγινα ανάμεσα και οικία και γνώριμα πρόσωπα.


Ρωτήσαμε τον κύριο Τσίπρα ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις από το νησί και μας απάντησε ότι του αρέσει η Αίγινα και ότι έχει έρθει και στο παρελθόν. Για λίγο η συζήτηση στράφηκε στα όσα γίνονται αυτή τη στιγμή στην παραλία, με την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων και τις άλλες παρεμβάσεις. Ο Μανώλης Κοττάκης φάνηκε πολύ καλά ενημερωμένος για την επικαιρότητα του νησιού, ενώ ο κύριος Τσίπρας κοιτούσε με ενδιαφέρον τη γραφική άκρη του λιμανιού στην περιοχή της "Παναγίτσας".

Μετά από την αναγκαία προετοιμασία του τηλεοπτικού συνεργείου, ο σκηνοθέτης της εκπομπής έκανε νεύμα ότι όλα είναι έτοιμα και η συνέντευξη ξεκίνησε. Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που έκανε ο Μανώλης Κοττάκης στο κύριο Τσίπρα ήταν το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, ενώ όπως ήταν φυσικό ένα μεγάλο μέρος τις συνέντευξης κινήθηκε γύρω από την πολιτική επικαιρότητα και τις ευρωεκλογές. Τα γυρίσματα έγιναν στο διάδρομο του ΚΕ μπροστά από την "Παναγίτσα" και η διάρκεια τους δεν ήταν μεγαλύτερη από μία ώρα.

Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας, ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης και το τηλεοπτικό συνεργείο θα αναχωρήσουν αυθημερόν.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png