Αποκόπτεται η Αίγινα την Πρωτομαγιά. Μόνο ένα δρομολόγιο προς Πειραιά.


Χωρίς ούτε ένα προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά προς Αίγινα, θα κυλήσει και φέτος η ημέρα της Πρωτομαγιάς. Οι κάτοικοι της Αίγινας θα παραμείνουν αποκλεισμένοι καθώς από το κεντρικό λιμάνι του νησιού προς τον Πειραιά ανήμερα της Πρωτομαγιάς, θα πραγματοποιηθεί μόνο ένα δρομολόγιο για Πειραιά στις 07:55 π.μ. από το διερχόμενο "Νεφέλη".

Την ίδια στιγμή η Aegean Flying Dolphins προγραμμάτισε δύο έκτακτα δρομολόγια την Πέμπτη λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς: από Πειραιά 20:20 και από Αίγινα 18:50. Ωστόσο φαίνεται ότι για μία ακόμη φορά τις ευαίσθητες ισορροπίες στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια θα πληρώσει ο επιχειρηματικός και εμπορικός κόσμος της Αίγινας, που θα δει να μειώνεται δραματικά ο τσίρος του, μία ημέρα αυτή της Πρωτομαγιάς, που κατά παράδοση η Αίγινα έσφυζε από εκδρομείς.

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συμμετέχει στην απεργία με τετράωρη στάση εργασίας, ενώ τα δύο σωματεία της, η ΠΕΝΕΝ και η ΠΕΜΕΝ θα κάνουν 24ώρη απεργία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png