Ημερίδα από τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας στο πλαίσιο της 9ης Γιορτής Φιστικιού.


Η καθιερωμένη ημερίδα, που πραγματοποιείται επί σειρά ετών κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φιστικιού, από τον Αγροτικό Σύλλογο Αίγινας, έγινε σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λεουσείου Ιδρύματος. Η ημερίδα περιελάμβανε σειρά εισηγήσεων για αγροτικά θέματα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του συλλόγου κύριο Νίκο Αλυφαντή, που παρουσίασε τους εισηγητές και τα θέματα των εισηγήσεων τους.

Την ημερίδα χαιρέτησαν η κυρία Εύη Καρακώστα βουλευτής Β' Πειραιώς, ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων. Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης η κυρία η Ελένη Σταματάκη βουλευτής Α' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ και η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας κυρία Καίτη Σαλπέα.

Το πρόγραμμα της ημερίδας ήταν το ακόλουθο:

Ομιλία με θέμα: "Σύγχρονες Τεχνολογίες στην υπηρεσία της Ελληνικής Γεωργίας. Ευφυής Γεωργία στην περίπτωση της καλλιέργειας της Φιστικιάς Αιγίνης".
Εισηγητής: Παρουσίαση: Δρ. Φώτης Χατζηπαπαδόπουλος. Πρόεδρος Neuropublic A.E. και Δ/ντής Τμήματος Ανάπτυξης Υπηρεσιών – Προϊόντων Big-Data/loT.
Ομιλία με θέμα: "Μείωση κόστους στην κτηνοτροφική εκμετάλλευση".
Εισηγητής: Εκπρόσωπος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής.
Ομιλία με θέμα: "Νέοι αγρότες- Σχέδια Βελτίωσης".
Εισηγητής: Nerco - N. Χλύκας & Συνεργάτες ΑΕΜ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png