Ο Παναγιώτης Μήλας και η "Angels Team Athens" στην Αίγινα. Ξεκινά τη δράση της ομάδα "Angels" με εθελοντές από το νησί.


Με τη συμμετοχή του δημάρχου Αίγινας κυρίου Δημήτρη Μούρτζη, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος κυρίου Αθανάσιου Καραγιάννη, του Διοικητή του Λιμεναρχείου Αίγινας κυρίου Κωνσταντίνου Χρήστου και με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων του νησιού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, συγκέντρωση ενημέρωσης σχετικά με το φρικιαστικό περιστατικό, βασανισμού και θανάτωσης σκύλου που συνέβη πρόσφατα στο Λιβάδι, το οποίο συνοδεύτηκε  και από άλλα στην ίδια περιοχή.  Η κυρία Εύα Στάθη διοργάνωσε δύο δράσεις με προσκεκλημένο τον Παναγιώτη Μήλα ιδρυτή της Angels Team Athens. Η πρώτη έγινε σε καφετέρια της παραλίας το μεσημέρι του Σαββάτου και είχε ως στόχο την ενημέρωση των εθελοντών και η δεύτερη το απόγευμα στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού και είχε ως στόχο την ενημέρωση.

Ο  Παναγιώτης Μήλας μιλώντας στην κάμερα του Aegina Portal είπε: "Ήρθαμε στην Αίγινα με την ευκαιρία για ένα πολύ άσχημο έγκλημα που έγινε κατά δεσποζόμενου σκύλου, ένα σκυλάκι το πήραν από το σπίτι. Δεσποζόμενο ξαναλέω που σημαίνει ότι αυτό είναι απαγωγή. Το βασανίσανε και το σκοτώσανε και το πετάξανε στο διπλανό οικόπεδο. Το θεωρούμε έγκλημα και ήρθαμε να δώσουμε την ανάλογη σοβαρότητα που πρέπει. Να μεταδώσουμε και στους κατοίκους πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση κι ότι αυτό δεν αφορά μόνο τους φιλόζωους, ούτε τα ζώα της περιοχής. Αυτό αφορά τους πάντες. Αφορά τα παιδιά σας, αφορά τους ανθρώπους που δεν μπορούν να προστατέψουν τον εαυτό τους, τους ηλικιωμένους, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι ένα βήμα πριν πάνε σε άνθρωπο.  
Όταν λοιπόν η ψυχή σου δεν σε σταματάει από το να πάρεις μία ψυχούλα απροστάτευτη και να της κάνεις κακό, να την βασανίσεις και να την σκοτώσεις, τότε σίγουρα είσαι έτοιμος να πας στον άνθρωπο. Το μόνο που φοβούνται αυτοί οι άνθρωποι είναι τον νόμο, όπου όταν είναι σκοτάδι και ο νόμος δεν θα μπορεί να τους δει θα κάνουν αυτό το έγκλημα και σε παιδί. Ήρθαμε λοιπόν να μεταδώσουμε αυτό στην κοινωνία της Αίγινας, να ενωθούμε, να δουν αυτοί οι εγκληματίες ότι το έγκλημα αυτό δεν μας διχάζει, δεν μας κάνει να κρυφτούμε, δεν μας κάνει να φοβηθούμε, μας ενώνει. Θα κάνει τη φωνή μας ακόμη πιο δυνατή και ο Μπόικα, το σκυλάκι αυτό που έφυγε δεν έχασε την ψυχούλα του άδικα, δεν έχασε τη ζωούλα του άδικα.

Είναι η αφορμή λοιπόν ο Μπόικα που ενωθήκαμε όλοι μαζί και οι Angels εμείς σαν ομάδα ήρθαμε να ξεκινήσουμε και στην Αίγινα το έργο μας. Ήρθαμε να αναζητήσουμε εθελοντές, να ξεκινήσει η δράση μας. Οπότε λοιπόν, αυτός που έκανε το έγκλημα τι κατάφερε να κάνει; να ενώσει τον κόσμο εναντίον του εγκλήματος και να μας κάνει να λάβουμε ενεργή δράση απέναντι σε αυτό. Αυτός ήταν λοιπόν ο σκοπός μας σήμερα στην Αίγινα, είδα πάρα πολύ μεγάλη προσέλευση, είδα πολύ προθυμοποίηση, είδα πολλούς εθελοντές. Πάρα πολύ όμορφα πράγματα, πολύ ελπιδοφόρα. Ο δήμαρχος πολύ συνεργάσιμος, οι αστυνομικές αρχές και η αστυνομία και το λιμεναρχείο, είναι νέοι άνθρωποι, φιλόζωοι οι οποίοι θα έχουμε άψογη συνεργασία μαζί τους. Και μαζί με τους ενεργούς εθελοντές και τις αρχές του νησιού θα πάμε πολύ μπροστά. Θα φροντίσουμε να σταματήσει το έγκλημα στην Αίγινα.

Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο είναι κενή υπόσχεση, ούτε ρομαντική σκέψη, είναι πράξη, είναι έργο που θα το δείτε να γίνει".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png