Η Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ συμμετέχει στον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.


"Ένα μικρό σημείο αναφοράς" στον εορτασμό της 1ης Μάη αποτελεί η συγκέντρωση μελών της Κ.Ο. Αίγινας του ΚΚΕ στην Παλαιά Προβλήτα σήμερα το πρωί. Με τα ανάλογα τραγούδια να ακούγονται από τα μεγάφωνα τα μέλη της Κ.Ο. Αίγινας συζητούσαν για τις πρόσφατε εξελίξεις στην ακτοπλοΐα μοιράζοντας σχετικά φυλλάδια, ενώ στο ίδιο σημείο είχαν στηθεί ενημερωτικά σταντ με καταγεγραμμένα στοιχεία από την Εργατική Πρωτομαγιά.

"Στην Αίγινα δεν υπάρχουν εργατικά συνδικάτα", μας είπε μέλος της Κ.Ο. Αίγινας, "ο λόγος που κάνουμε αυτή την εκδήλωση είναι για να τιμήσουμε την ημέρα και να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς για τον εορτασμό της και στην Αίγινα". Υπό τη διεύρυνση του φάσματος της ανεργίας και τη σκιά της διεθνούς οικονομικής κρίσης το μήνυμα της Πρωτομαγιάς φαίνεται ότι θα ακουστεί δυνατά σε όλη την Ελλάδα καθώς σήμερα το πρωί γίνεται η μεγάλη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος και λίγο νωρίτερα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

Στην Παλαιά προβλήτα σήμερα το πρωί είχε στηθεί μικρόφωνο, αλλά όπως μας είπαν μέλη της Κ.Ο. Αίγινας δεν θα γίνει κάποια ομιλία.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png