Διήμερο μπαζάρ από τον σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής". Αυξημένες οι ανάγκες σε λάδι.


Συνολικά 160 οικογένειες, που έχουν άμεση ανάγκη, στηρίζει ο σύλλογος Αίγινα Εθελοντής, ο οποίος τους τελευταίους μήνες στεγάζεται σε έναν νέο χώρο στην περιοχή "Χλόη". Την Τρίτη 26 και Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι και από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 21:00 το βράδυ, θα πραγματοποιήσει bazaar σε αυτόν τον χώρο με κύριο αντικείμενο τα καλοκαιρινά ρούχα, αλλά και άλλα είδη λόγω αλλαγής της εποχής.

Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Αθηνά Πυρουνάκη μίλησε σήμερα το πρωί στο Aegina Portal, καλώντας τους κατοίκους της Αίγινας να αγοράσουν κάτι από αυτό το bazaar. Τα στοιχεία που παραθέτει ο σύλλογος δείχνουν και την αναγκαιότητα αυτής της συμμετοχής. Ο σύλλογος υποστηρίζει συνολικά 120 παιδάκια από 160 οικογένειες. Συνολικά 534 μέλη.

Χρειάζονται 160 λίτρα λάδι το μήνα. Η κυρία Πυρουνάκη εξηγεί ότι εάν ήταν δυνατόν, κάθε μήνα από τα ψώνια στο super market οι κάτοικοι του νησιού "να έβαζαν στην άκρη" ένα λίτρο λάδι. Οι ανάγκες είναι πιεστικές και μεγάλες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png