Εγκρίθηκε το έργο: "Επισκευή και Ανακαίνιση Παιδικού Σταθμού Χλόης".

 
Ένα έργο ύψους 150.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, το οποίο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής εγκρίθηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μερική ανάγνωση των βασικότερων σημείων της μελέτης έκανε ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Η μελέτη προβλέπει επεμβάσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος του κτηρίου. Αυτές αφορούν διάφορες ξύλινες κατασκευές όπως, στέγαστρο, πέργολας επέκταση της υπάρχουσας κεραμοσκεπής σε μήκος 9,5 μέτρων, διάνοιξη παραθύρου και πόρτας, διάφορες οικοδομικές εργασίες μικρής έκτασης, επισκευή κουφωμάτων και βάψιμο, βάψιμο των τοίχων εξωτερικά, προμήθεια αντικειμένων, παιχνιδιών, τάπητα παιδικής χαράς, εργασίες στο εσωτερικό και άλλα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που συμμετείχαν στην συνεδρίαση 11 ψήφισαν ναι και 5 παρών. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που ψήφισαν παρών εστίασαν στο μεγάλο ύψος του ποσού για τέτοιου είδους επισκευές, στο γεγονός ότι το κτήριο που στεγάζεται ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός είναι παλιός, στην ανάγκη να μεταφερθεί στο νέο κτήριο που βρίσκεται στην περιοχή Κοντός, αλλά και στο γεγονός ότι κάθε χρόνο απαιτούνται χρήματα για τη συντήρηση του κτηρίου.
 
Από την πλευρά της η διοίκηση με τον δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μούρτζη και την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο κυρία Καίτη Σαλπέα, είπαν προς τους συμβούλους ότι τα επιμέρους κόστη της μελέτης έχουν βασιστεί σε πίνακα τιμολογίου του δημοσίου και ότι για το έργο θα γίνει ηλεκτρονικός διαγωνισμός μέσα από τον οποίο θα διασφαλιστεί μεγάλη έκπτωση. Αναφορικά με την αναγκαιότητα του έργου η κυρία Σαλπέα είπε ότι η επισκευή της σκεπής και η κατασκευή του στεγάστρου είναι αναγκαία για τη λειτουργία του και θα λύσει πολλά προβλήματα, ενώ δεν έλειψαν οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις από δημοτικούς συμβούλους για την ανανέωση του εξοπλισμού που χρειάζεται ο σταθμός, τα είδη των παιχνιδιών που πρέπει να επιλεγούν και άλλα. Τέλος, η κυρία Σαλπέα διαβεβαίωσε ότι για όλες τις παρεμβάσεις που προβλέπει η μελέτη λαμβάνονται υπόψιν οι γνώμες του προσωπικού και της προϊσταμένης του σταθμού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png