Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 48η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας στο 1ο Δημοτικό.


Ως θετική αποτυπώθηκε η εικόνα, που διαμορφώθηκε από την προσέλευση των κατοίκων της Αίγινας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της 48η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου, που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από τον Δήμο σε συνεργασία με το Κέντρου Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

Η αιμοδοσία ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί και μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι είχαν προσέλθει 58 εθελοντές αιμοδότες (η αιμοδοσία διήρκεσε μέχρι τις 5 το απόγευμα) . Η υπεύθυνη της αιμοδοσίας του δήμου κυρία Σοφία Κάππου, ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες, σημειώνοντας ότι πέρυσι χρειάστηκαν 151 μονάδες αίματος για να καλυφθούν οι ανάγκες του νησιού. Αριθμός που κρίνεται ως υψηλός. Οι ανάγκες είναι μεγάλες, συμπλήρωσε η κυρία Κάππου.
Ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης ευχαρίστησε για την προσέλευση τους εθελοντές αιμοδότες, τους συνεργάτες του και τους υπαλλήλους του δήμου, το προσωπικό του Κέντρου Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς, δηλώνοντας ότι έμεινες ικανοποιημένος από την προσέλευση των κατοίκων του νησιού.