55 πινακίδες σήμανσης οδών στον Μεσαγρό, περιμένουν να τοποθετηθούν από το 1997!


Είναι γνωστό ότι η Αίγινα παρουσιάζει ένα σημαντικό πρόβλημα στην οδοσήμανση, καθώς σε αρκετές περιοχές του νησιού, ακόμη και στις πιο κεντρικές, η σήμανση με πινακίδες απουσιάζει. Δεν αφορά μόνο πινακίδες για την κυκλοφορία και την εφαρμογή του ΚΟΚ ή πινακίδες που θα κατευθύνουν τον επισκέπτη στις διάφορες περιοχές του νησιού. Πολύ περισσότερο είναι η έλλειψη πινακίδων σήμανσης οδών. Ωστόσο, ένα θέμα, που μάλλον παρόμοιο του δεν υπάρχει, ανέδειξε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κύριος Μανώλης Λεούσης μιλώντας σήμερα στο Aegina Portal. Ο κύριος Λεούσης ανακάλυψε 55 πινακίδες σήμανσης οδών, που αφορούν την περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας. Οι πινακίδες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, με την μόνη διαφορά ότι περιμένουν να τοποθετηθούν από το 1997! Ακριβώς είκοσι χρόνια πριν.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο κύριος Λεούσης ξεκίνησε μία προσπάθεια προκειμένου να καταφέρει να βρει τις οδούς που προορίζονταν να τοποθετηθούν. Έκανε και συνεχίζει να κάνει μία έρευνα μέσω google map, ενώ ζήτησε την βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ευελπιστώντας ότι έστω και σταδιακά θα καταφέρει να τοποθετήσει όλες αυτές τις πινακίδες, στους δρόμους για τους οποίους είχαν κατασκευαστεί, έστω και είκοσι χρόνια μετά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png