Γενική Συνέλευση για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών Αίγινας.


Την Κυριακή το πρωί ένας από τους μεγαλύτερους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς του νησιού, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φιστικοπαραγωγών Αίγινας πραγματοποίησε προγραμματισμένη γενική συνέλευση στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου της Αίγινας. Το περιεχόμενο της συνέλευσης αφορούσε οικονομικά και διαχειριστικά ζητήματα του Συνεταιρισμού και για το σκοπό αυτή είχαν αποσταλεί περίπου 320 προσωπικές προσκλήσεις στα μέλη του. Ωστόσο το στοιχείο που κυριάρχησε στη χθεσινή συνέλευση ήταν η μεγάλη απουσία των μελών του Συνεταιρισμού από αυτή.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιστικοπαραγωγών Αίγινας, έδωσαν μια σχεδόν ημίωρη παράταση στην έναρξη της συνέλευσης με την ελπίδα ότι θα συγκεντρωθούν κάποια από τα μέλη του. Το ζήτημα βέβαια των άδειων θέσεων και της μικρής ή ανύπαρκτης προσέλευσης μελών κατά τη διάρκεια συνελεύσεων, απασχολεί όλο και περισσότερο σημαντικούς φορείς του νησιού, που βλέπουν τα μέλη τους να συμμετέχουν λιγότερο και μάλιστα με μία δυναμική που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ενεργή.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png