Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Πέρδικα.


Η εκκλησία του Αγίου Σώζοντος και η παραλία στο γραφικό λιμάνι της Πέρδικας, ήταν τα δύο σημεία που πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, μετά την δοξολογία παρέλασαν, είπαν ποιήματα και τον Ενικό Ύμνο, ενώ κατέθεσαν και στεφάνια τιμώντας του ήρωες της ιστορικής επετείου. Στον ενοριακό ναό, τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου κυρία Σωζία Αποσπόρη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελετή της κατάθεσης στεφάνων από τον αντιδήμαρχο κύριο Αντώνη Μούρτζη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριο Τάσο Αμάφη. Επίσης, στέφανα κατέθεσαν οι μαθητές του δημοτικού και του νηπιαγωγείου.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν οι γονείς και οι συγγενείς των μικρών μαθητών, καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής που χειροκρότησαν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png