Σύλλογος Κλασσικών Οχημάτων Αίγινας. Για τους λάτρεις των κλασσικών οχημάτων.


Χθες βράδυ στο Μαραθώνα δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Αίγινα η "βάση" για τη δημιουργία ενός συλλόγου που είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών κατοίκων και επισκεπτών του νησιού. Πρόκειται για την πρωτοβουλία μιας ομάδας εικοσιτριών φίλων ή καλύτερα "εραστών" του κλασσικού οχήματος, που αποφάσισαν να εκφράσουν την αγάπη τους για την κλασσική μηχανή και το κλασσικό αυτοκίνητο, οργανωμένα, μέσα από τη δημιουργία ενός συλλόγου: το Σύλλογο Κλασσικών Οχημάτων Αίγινας ή εν συντομία Σ.Κ.Ο.Α.

Χθες στην παραλιακή ταβέρνα του Μαραθώνα συγκεντρώθηκαν εικοσιτρείς φίλοι του κλασσικού οχήματος, όμως ο αριθμός αυτός δεν είναι ενδεικτικός για τη "δύναμη" που προβλέπεται ότι θα αποκτήσει ο Σύλλογος, καθώς πολύ περισσότερα άτομα από την Αίγινα έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να ενταχθούν σε αυτόν και απλά εχθές δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σε αυτή την πρώτη συνάντηση.


Η πρωτοβουλία ανήκει στον κύριο Φίλιππο Αντωνίου ο οποίος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους έκανε αναφορά για αυτή την πρώτη συνάντηση: "καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το φίλο μας Σωτήρη Μπήτρο που μας διέθεσε το κατάστημά του ώστε σήμερα εμείς εδώ να αποφασίσουμε και να ιδρύσουμε αυτόν το νέο σύλλογο. Ο Σύλλογος αυτός έχει σαν στόχο να μετατρέπει το χόμπι σε χαρά και διασκέδαση μακριά από κακοπροαίρετες σκέψεις και πράξεις και μέσα από αυτόν να υπάρχουν διάφορες εξυπηρετήσεις των μελών, ώστε να γίνεται ευκολότερη η διατήρηση και η συντήρηση των συλλεκτικών οχημάτων μέσα σε πλαίσια του εφικτού".

Στη συνέχεια μέσα από τη συζήτηση και με δημοκρατικές διαδικασίες ορίστηκε μία επιτροπή που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας τις διαδικασίες. Ο σύλλογος έλαβε το όνομα Σύλλογος Κλασσικών Οχημάτων Αίγινας, Σ.Κ.Ο.Α. Σε αυτή την πρώτη συνάντηση βρέθηκαν δίπλα στην ιδρυτική συνάντηση ο αντιδήμαρχος Αίγινας κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Αίγινας κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος.

¨Όσοι επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον κύριο Φίλιππο Αντωνίου μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6944883536.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png